CELL IQ® - ORTHOMOLECULAR ESSENCES

Helt biologiskt: 100% naturlig, härrörande från växter och mineraler. Utan silikoner!

Startsida Konceptet Produkter/essenser Produkter övriga Kontakt

Jobba med problemet och inte bara symptom

Intelligent hudvård för en yngre framtid
ansikte

Holistisk hudvård

Medicinskt godkänt Nobelprisvinnande hudvårdsserie-Ortomolekylär kosmetologi. 1950 grundade det schweiziska medicinska och läkemedelslaboratoriet Ciba Geigy kosmetikmärket BINELLA OF SCHWEIZ som kombinerar ortomolekylär medicin med expertis inom kosmetologi, med sitt individualiserade behandlingsalternativ är det möjligt att bibehålla en frisk, ungdomlig och vacker hud, helt in i ålderdomen.

Binella bygger inte bara på aktuell medicinsk och vetenskaplig kunskap utan sticker ut med produktionen av innovativ bioteknik.

Med detta holistiska tillvägagångssätt sätter Binella i Schweiz nya milstolpar i behandlingen av medicinskt kosmetologi

Specialanpassade serum

Ny kunskap om orsakerna till hudproblem
flaska

Baserat på Cell IQs hudanalys med frågeformulär till kunden och de 24 olika essenserna kombinerar du kundens serum, vilket innebär att vi behandlar själva hudproblemet inte bara symptom. Dessa essenser ger dig 40.000 kombinationsmöjligheter av serum.

Varje kund har olika hudbehov som man bör behandla noggrant. Cell IQ Orthomolecular Essences är sammansatta för att ta hänsyn till olika stressfaktorer, huddiagnostisk och personlig livsstil. Serumet kommer i steril förpackning och håller efter öppning i ett halvår, oöppnad flaska håller i hela 5 år.

Mikronäringsämnen

droppe

Alla vitaminer, mineraler, spårämnen och enzymer. Viktigt att upprätthålla alla processer i kroppen - inklusive hudregenerering. Ett balanserat intag av mikronäringsämnen är grunden för varaktig vitalitet och en vacker frisk hud

Aktiva extrakt

genistein

caviar

stamcell

binella.sverige

instagramtumme upp