Binella Medical Beauty

Nobelprisvinnande hudvård.

Startsida Konceptet Produkter/essenser Produkter övriga Kontakt

Medicinskt godkända produkter

Utvecklad av Ciba Geigys medicinska farmaceutiska laboratorium
ansikte

Nytänkande

Binella kombinerar ortomolekylär medicinsk vetenskap med kosmetisk kunskap och står med sina individualiserade behandlingsalternativ för att upprätthålla en frisk, ung och smidig hud i ålderdomen.

Binella i Schweiz

I tjänst för skönhet och hudhälsa sedan 1948
produktbild

År 2008

Binella i Schweiz är officiellt registrerat som ett varumärke för medicinsk skönhet Det är inte den enda aktiva ingrediensen i en kräm som är avgörande. Mycket viktigare för ett positivt inflytande på huden är den optimala interaktionen mellan ömsesidigt aktiverande hudidentiska vitala substanskombinationer och den fysiologiska nödvändigheten hos de levererade vitala substanserna. Dessutom är, så långt det är möjligt, att undvika tillsatser som är skadliga för huden i en produkt en viktig förutsättning för att uppfylla kraven från ett medicinskt skönhetsmärke.

Binella uppfyller dessa kriterier och utsätter alla produkter med medicinsk-kosmetiska krav på det strikta testförfarandet från det oberoende analysinstitutet för hudhälsa. På grund av deras specifika ingredienssammansättning och deras exceptionellt höga hudtolerans uppnår produkterna kvalitetsegenskaperna "mycket bra" och "bra". Som ett resultat registrerades detta produktsortiment som ett sammanhängande varumärke för medicinsk skönhet Binella av European Humanization Office i Alicante samma år. Sedan dess har alla Binella-produkter som uppfyller medicinska och kosmetiska standarder märkts med tillägg av medicinsk skönhet.

Genombrottet

1999

Vad är poängen om du bara behandlar effekterna och ignorerar den verkliga orsaken?

Från och med nu koncentrerar sig erfarna experter från Binella på att individualisera hudvården och fokusera på orsaken och inte symptomen när man väljer aktiva ingredienser.

Lite mer historia!

1969 Marknaden för akneprodukter blomstrar

1983 BINELLA revolutionerar marknaden mot åldrande

1999 BINELLA på gränsen mellan medicin och kosmetika

binella.sverige

instagramtumme upp