Binella medical beauty

Ett unikt koncept

Startsida Konceptet Produkter/essenser Produkter övriga Kontakt

Köp bara det du behöver

Har du också varit med om att du köpt stora startpaket och vissa produkter aldrig går åt?
microneedling

Hur ser din standardkund ut? Behandlar du mest kunder med acne, aging, hyperpigmentering eller något annat?

Vi rekommenderar inte att du börjar med alla linjer, iallafall inte samtidigt. Fundera på vad du jobbar med mest så startar vi där. Du finns färdiga startpaket, men du väljer om du vill köpa det eller inte, det finns inga krav på hur många produkter du köper in.

Betala bara för det du säljer

Produkterna ska inte stå och samla damm
produktbild

Vi vet alla att det kan ta ett tag att komma igång med ett nytt märke, först ska man lära sig produkterna , sen ska man förklara för kunden som ibland vill tänka på saken eller har mycket kvar av tidigare hudvård.

Efter din första beställning så har du 30 dagar på dig att betala dina nya produkter, men innan fakturering sker så stämmer vi av med dig. Har du produkter kvar så kan du välja att vänta med betalning för dessa. Det betyder att du kan ta in din nya serie utan risk att förlora pengar på det.

Lite om mig

Johanna

Jag heter Johanna och har jobbat som hudterapeut med egen salong sedan 1999 och har även arbetat som lärare på Hudvårdshögskolan IBS.

Det är jag som är ansvarig för Binella i Sverige och kommer vara din kontaktperson när du har frågor och funderingar, det är också mig du träffar vid utbildningstillfällen.

binella.sverige

instagramtummen upp